Upoznajte unuke Deda Mraza

Da li ste čuli za Sneguročke?

Petak, 16.12.2022.

17:16

Izvor: B92

Upoznajte unuke Deda Mraza

Podeli:

Sneguročka je lik iz ruskih bajki, tačnije, Deda Mrazova unuka, koja ide rame uz rame sa njim i pomaže mu da širi zimske čarolije. Prema ruskoj legendi, reč je o devojci napravljenoj od snega, a pored toga što je zaštitnik novogodišnjih čarolija, predstavlja i značajan simbol proslave novogodišnjih praznika u Rusiji, još od 19. veka.
Ove godine Deda Mrazove pomoćnice neće zaobići ni našu zemlju, a tokom boravka obići će određene Gasprom benzinske stanice, gde će posetiocima deliti poklone u skladu sa prazničnom atmosferom i možda baš Vama učiniti ovu zimu nezaboravnom.
Ukoliko još niste upoznali Sneguročku, to ćete moći da učinite kada karavan svrati na Vama najbližu Gasprom benzinsku stanicu gde će vas unuke Deda Mraza dočekati sa osmehom na licu. Tom prilikom, Sneguročka će Vam vrlo rado objasniti i kako da u tri laka koraka počnete da štedite na gorivu uz „Sa nama na putu“ – program lojalnosti broj 1 u Srbiji, koji omogućava korisnicima da prilikom kupovine goriva uštede i do 6 dinara po litru.
Sneguročke su već posetile benzinsku stanicu „Novi Sad 16“, a Vi imate mogućnost da ih upoznate na nekoj od sledećih Gasprom benzinskih stanica:
- „Stari Banovci“, auto-put Beograd-Novi Sad, 16. decembra, od 12 do 18 časova
- „Krnješevci“, auto-put Beograd-Zagreb, 17. decembra, od 12 do 18 časova
- „Zmaj 1“, auto-put Beograd-Zagreb, 18. decembra, od 12 do 18 časova
- „Mali Požarevac“, auto-put Niš-Beograd, 19. decembra, od 12 do 18 časova
- „Velika Plana“, auto-put Beograd-Niš, 20. decembra, od 10 do 16 časova
- „Bagrdan“, auto-put Niš-Beograd, 21. decembra, od 10 do 16 časova
- „Nais“, auto-put Beograd-Niš, 22. decembra, od 11 do 17 časova
- „Fontana“, auto-put Niš-Beograd, 23. decembra, od 10 do 16 časova
- „Sokolići 1“, auto-put Beograd-Čačak, 24. decembra, od 10 do 16 časova

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare