Nova NIS Petrol benzinska stanica u Beogradu

Maloprodajna mreža NIS Petrol benzinskih stanica postala je bogatija za novi maloprodajni objekat, a reč je o benzinskoj stanici „Zemun 1”, u Ulici Autoput za Novi Sad 2đ.

Ponedeljak, 26.12.2022.

18:00

Izvor: B92

Nova NIS Petrol benzinska stanica u Beogradu
Foto: NIS Promo

Podeli:

Pored kvalitetnog goriva domaće proizvodnje potrošači će 24 časa moći da uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi kao i u velikom izboru robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Cafe prodavnice.

Benzinska stanica „Zemun 1“ usmerena je na zadovoljenje potreba i najzahtevnijih potrošača, a pored standardnih goriva iz Rafinerije nafte Pančevo, deo ponude su i premijum G-Drive naftni derivati.

Takođe, povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta, NIS je pripremio i posebne pogodnosti i iznenađenja.

Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva, uključujući i TNG, potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode.

Akcija dobrodošlice trajaće do 19. januara.

Otvaranjem nove benzinske stanice, NIS je načinio još jedan korak u procesu ulaganja u razvoj maloprodajne mreže koji uveliko broji više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica u Srbiji, što ga čini liderom na domaćem tržištu naftnih derivata.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare