Roditeljstvo

Muškarci našli originalan način da se zahvale svim mamama

Tri muškarca u narednih nekoliko nedelja osetiće kako izgleda biti u drugom stanju, pa će nositi “stomak solidarnosti“ koji je težak oko 15 kilograma i oponaša prave simptome trudnoće.

Sreda, 25.02.2015.

09:50

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Britanci Stiv Hanson, Džoni Bigins i Džejson Bramli došli su na ovu ideju kada su razgovarali o knjizi na čijoj promociji rade, a tiče se majčinstva – “The Book of Mum“.

“Razmišljali smo na koji način možemo izraziti zahvalnost našim majkama i pomislili – pa, zašto ne bismo zatrudneli, barem lažno? Misao je postala ozbiljna ideja, koja se pretvorila u izazov i sada nema nazad“, kaže jedan od njih.

Narednih 30 dana svaki od njih će nositi svoje trudničko odelo i to 24 sata, a iskustva o ’trudnoći’ će deliti na svom sajtu. Ideja je da se svaki od njih suoči sa fizičkim promenama koje iskuse trudnice.

*ALT

Ipak, Bramli kaže da njihovi bolovi nisu ni upola teški kao bolovi koje su iskusile naše mame.

“Nema dovoljno cveća na svetu kojima bismo mogli da zahvalimo mama za sve što su uradile za nas. Nadam se da ćemo ovim izazovom pokazati koliko ih zaista cenimo. Biće zabavno i bolno, ali mi se bar na kraju ne porađamo, pa smo pošteđeni“

Pogledajte kako izgleda kada muškarci "ostanu u drugom stanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare