Roditeljstvo

Upoznajte ženu koja tvrdi da je trudna već 17 meseci

Trudnica iz Kine tvrdi da je u drugom stanju već 17 meseci, ali carski rez još nije urađen jer lekari smatraju da beba nije dovoljno razvijena.

Ponedeljak, 22.08.2016.

15:18

Izvor: Mondo

Upoznajte ženu koja tvrdi da je trudna već 17 meseci
foto: screenshot

Podeli:

Vang Ši iz Hunana u centralnoj Kini tvrdi da je zatrudnela u februaru 2015. godine. Termin porođaja bio je u novembru te godine, ali kad je otišla kod lekara, oni su utvrdili da je beba "nedovoljno razvijena", prenosi "Dejli mejl".

Pa iako ova buduća mama već na prvi pogled deluje kao da je prebacila termin, i već ne može da dočeka da se porodi, lekari sumnjaju u njene tvrdnje.

Ali, ona ima i zvaničnu potvrdu - dokument iz novembra 2015. koji su joj izdale lokalne vlasti kojim joj se odobrava porođaj (što je u Kini standardna birkoratska procedura).

Novembar je došao i prošao, ženi nije pukao vodenjak, i beba još nije stigla na ovaj svet. Vang tvrdi da je tokom proteklih 17 meseci bila na više od 30 kontrola kod lekara, i da je na različite pretrage potrošila više od 10.000 juana (oko 1.200 evra).

Kad je po njenoj računici bila već u 14. mesecu trudnoće, lekari su, kako ona kaže, još uvek smatrali da beba nije dovoljno zrela za porođaj, a utvrdili su i da nije u "očekivanom položaju" koji bi ukazivao da se termin bliži, tako da nisu hteli da urade carski rez.

Ipak, lekar koji vodi njenu trudnoću kaže da je "prema rezultatima trudnoća stara 38 nedelja i da sve deluje normalno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.