Roditeljstvo

Pevačica priznala trudnoću: Ocenjivala ga je u talent-šou, a sada čekaju bebu

Pevačica Šeril Kol i njen mladi izabranik, pevač grupe ''One Direction", Lijam Pejn do sada nisu zvanično potvrdili da očekuju svoje prvo dete. Ipak, njena poslednja slika za kampanju jedne kozmetičke kuće nedvosmisleno ukazuje na to da će beba uskoro doći na svet.

Četvrtak, 23.02.2017.

12:42

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Don't these two look cute? Congrats to @cherylofficial on her pregnancy news, she looks stunning #cherylcole #pregnancy #baby #liampayne

A post shared by Womenwhowear Black (@womenwhowearblack_blog) on

Uska crna haljina i "brižna" ruka na stomaku ovog puta su otkrili tajnu iako se Šeril povukla pre nekoliko meseci sa društvenih mreža.

Ona nijednom nije rekla da očekuje dete. Zapravo od kraja 2015. godine kada je u vezi sa Liamom ona je izbegavala medije i pitanja o svom privatnom životu.

OMG - #Cheryl has finally revealed her baby bump in all its glory 😍 @cherylofficial

A post shared by Daily Star Online (@dailystar) on

Šeril i Lijam su se upoznali 2008. godine. Tada je Šeril bila član žirija u muzičkom takmičenju ''X Faktor'' gde je učestvovao Lijam koji je tada imao 16 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare