Roditeljstvo

Ne verujte bapskim pričama: Ova mama je rodila troje dece za godinu dana

Kada je početkom 2016. rodila Čarli, Eliza Kirbi nije imala mnogo vremena u pauzama dojenja, povijanja, kupanja da brine o sebi. Kamoli kontracepciji. Tako je verovala da je "bezbedna" dok doji. Što se, u njenom slučaju, pokazalo kao prazna priča jer je šest nedelja posle rođenja ćerkice saznala da čeka- blizance.

Četvrtak, 02.03.2017.

08:55

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Welcome to the circus...

Објава коју дели Eliza Curby (@curbye) дана

Muž i ona ostali su šokirani ovim saznanjem.

"Znala sam da sam trudna, jer sam imala taj prepoznatljiv osećaj pri buđenju, kao da me neko udario palicom u glavu", rekla je ova australijanka.

Uradila je odmah tekst na trudnoću, i to četiri puta, a ipak je najveće iznenađenje bilo poseta lekaru.

One month on - It's a party at our house 24/7! Follow Jack &Wolfe @twingenuity.co . #twins

Објава коју дели Eliza Curby (@curbye) дана

"Kad nam je ginekolog rekao da očekujemo blizance, jednostavno nismo mogli da poverujemo. Ben je u trenutku pobeleo u licu. Bilo je to neprocenjivo iskustvo", prepričala je Eliza.

Inače, ovaj par je tek dve godine zajedno, a veći deo vremena Eliza je trudna.

"Mi smo zaista dobar tim. Blizanci zahtevaju zaista mnogo pažnje, a i njihova starija sestra. Ipak, iako smo sada malo više u gužvi, zaista uživamo u čarima roditeljstva", ispričala je ova neverovatna mama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.