Roditeljstvo

To je ljubav: Pevačica objavila porodičnu sliku sa snažnom porukom

Pevačica Sijara posle nedavne "premijere" na dodeli Oskara sada je odlučila da svoj trudnički stomak obnaži. Ona se, naime, slikala za najnovije izdanje "Harpers bazara". U setu provokativnih slika, jedna se posebno izdvojila.

Sreda, 08.03.2017.

09:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pevačica koja očekuje dete sa suprugom Raselom Vilsonom pristala je na izazovne slike za ovaj prestižni modni časopis. Iako nije želela da kaže kada joj termin, zagonetno je rekla:

"Čekam dve bebe", aludirajući na dete koje će se uskoro roditi i album koji planira takođe uskoro da objavi.

Foto: Getty

Pevačica iz prethodne veze sa reperom Futurom ima trogodišnjeg sina, a posle burnog raskida zbog njegove prevare, ona ipak nije izgubila veru u ljubav. Uživa u skladnom braku i planira da zasnuje veliku i porodicu sa mnogo dece.

"Imam podršku sjajnog čoveka. Bez toga ni najjači ne bi uspeli. Zajedno se radujemo svakom novom dani i iščekujemo našu bebu. Brat je već toliko nestrpljiv, svaki dan razgovara sa mojim stomakom, zapravo s bebom. Pun je nežnosti", rekla princeza ritma i bluza.

Pevačica Sijera i igrač američkog fudbala Rasel Vilson zajedno su od aprila 2015. Njihova veza bila je neobična po tome što su javno izjavili da su se suzdržavali od seksa dok ne zakorače u bračne vode.

Just The 4 Of Us. ❤️ @harpersbazaarus

A post shared by Ciara (@ciara) on

Ne propustite iz specijalnog serijala "Supermama":

Bliži se porođaj? Evo šta sve treba da pripremite za dolazak bebe!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare