Roditeljstvo

Trenutak koji je obišao svet: Ovako izgleda porođaj u moru (FOTO)

Jedna ruska turstkinja odlučila je da se porodi u Crvenom moru, a fotografije ovog posebnog trenutka obišle su sve društvene mreže.

Sreda, 14.03.2018.

14:30

Izvor: Super žena

Trenutak koji je obišao svet: Ovako izgleda porođaj u moru (FOTO)
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dok je porođaj u vodi,odnosno u specijalnoj kadi, veoma popularan trend među trudnicama, rađanje bebe u moru je zaista najneobičnija metoda za koju smo do sada čuli.

Jedna Ruskinja je rešila da na ovaj način donese bebu na svet, te je uz pratnju svog partnera i doktora ušla u vodu pre porođaja. Tamo su se zadržali neko vreme, a potom su lekar i vidno uzbuđen tata doveli bebu do plaže gde ih je čekao stariji sin ovog para.

Zanimljivo, majka u bikiniju i sa maskom za ronjenje na glavi izgledala je kao da je uživala u plivanju, a ne kao da je upravo na svet donela dete.

Ono što možemo da zaključima po fotografijama koje je napravila Haida Hosni El Said, nakon rođenja plancenta je stavljena u plastičnu posudu, a beba je na obalu preneta bez da joj se preseče pupčana vrpca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare