Roditeljstvo

Neverovatna trudnica: Druge vežbaju jogu, disanje za lakši porođaj, a ona?

Dok se većina trudnica priprema za dolazak bebe raznim vežbama disanja, opuštanja, sve je popularnija i joga za buduće mame, Alison Sajps sa Floride ima nešto ekstremnije metode.

Sreda, 28.03.2018.

11:58

Izvor: B92

Neverovatna trudnica: Druge vežbaju jogu, disanje za lakši porođaj, a ona?
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Iako je u finišu trudnoće, već je u trećem trimestru, ona ne odustaje od svoje omiljene rekreacije - pol densa čime demonstrira na šta je sve spremno žensko telo i dok čeka bebu.

Alison, ipak, nije obična trudnica koja vežba.

Ona je godinama fitnes instruktor, bila je kao junior nacionalni takmičar u gimnastici, a plesom oko šipke bavi se poslednjih 13 godina.

"Jako sam srećna što sam i tokom trudnoće nastavila sa rekreacijom i pol densom. Nisam bila sigurna da ću moći, pogotovo jer sam u početku trudnoće imala jake mučnine. Kako mi se stanje stabilizovalo, tako sam sve više vežbala", rekla je ova neobična trudnica za "The Independent".

Alison je i u 37. nedelji radila stoj i visila je sa plafona, a kaže da je za sve vratolomije dobila podršku svog ginekologa, kao i svojih vežbača.

"Žena je neverovatna", napisao je jedan njen pratioc, dok su drugi izrazili ogomnu podršu za njen rad.

"Porođaj se približio, a čim se oporavim planiram da nastavim sa vežbanjem. Možda i sa bebom, što da ne", kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare