Roditeljstvo

Teniserka savetuje novopečene mame: "Sve emocije su normalne posle porođaja"

Teniserka Serena Vilijams otkrila je 11 meseci posle porođaja da je tada patila od postporođajne depresije i da sada uviđa da je to potpuno normalno. Iako je u javnosti često govorila o roditeljstvu, nedavno je ponovila da se ne oseća kao dobra mama iako joj je njena ćerka apsolutni prioritet u životu.

Utorak, 07.08.2018.

12:33

Izvor: Super žena

Teniserka savetuje novopečene mame:
Foto: Getty

Podeli:

"Prošla nedelja bila je izuzetno teška za mene", napisala je na svojoj poslednjoj objavi na Instagramu.

Hrabro, otkrila je i da mnogo čita o postporođajnoj depresiji koju je osetila kad je pre 11 meseci rodila ćerku.

"Čula sam da ona može da traje i do tri godine ako se žena ne obračuna sa svojim osećanjima. Pričam često o svemu sa svima. Normalno je što mislim da ne rardim dovoljno za svoju bebu. Potpuno je normalno", napisala je uz preporuku svim mamama da budu što više uz svoju decu.

"Meni moja ćerka stalno nedostaje. Ali, moram da radim, treniram. Takav je život", prenosi "The Sun" teniserkine savete.

Serena je rekla i da je potpuno samostalno brinula o bebu do njenih šest meseci, a onda je morala da počne sa treninzima.

"Držala sam je u naručju i rekla sam joj da moram da radim, da se malo udaljimo, ali da ćemo uvek biti tu jedna za drugu", nedavno je rekla medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare