Roditeljstvo

Nekada je mislila da joj je telo odvratno, a sada je naučila da voli svoje mane

Sara Nikol Lendri je 34-godišnja majka troje dece iz Kanade koja je naučila da voli svoje nesavršeno telo nakon tri trudnoće.

Utorak, 29.01.2019.

09:24

Izvor: super zena

Nekada je mislila da joj je telo odvratno, a sada je naučila da voli svoje mane
foto: Thinkstock

Podeli:

U moru savršenih fotografija koje svakodnevno gledamo na društvenim mrežama Sarine fotografije su pravo osveženje. Naime, ona je žena koja je u poslednjih 12 godina rodila troje dece i susrela se sa velikim promenama na telu koje su nastale tokom tri trudnoće.

Vremenom Sara je naučila da voli svoje telo i na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije koje ne ulepšava, već pokazuje svoje strije i celulit koje su postale deo nje. Ovakve stvari žene obično kriju i ne vole da pokazuju svetu, ali Sara upravo želi da se bori protiv nerealne slike ženskog tela koja je stvorena sa ekspanzijom društvenih mreža.

Kilažu je uspela da vrati na staro, ali njen stomak više nije kakav je bio, a ona je prestala da brine o tome i da misli da je njeno telo "odvratno".

"Prestala sam negativno da gledam na ove delove svog tela i stalno se podsećam zašto su oni tu“, rekla je ona.

Sara objašnjava da je strije dobila jer je čak tri puta u stomaku nosila jako velike bebe. Danas ona je majka 21-godišnje Maje, 10-godišnje Džeme i 8-godišnjeg Bodena.

"Volela bih da svaka žena pozitivno gleda na svoje telo i da ne provede ostatak života fokusirajući se na svoje mane“, zaključila je Sara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.