Roditeljstvo

"Znala sam da mi je suđeno da tada budem majka": Glumica otkrila zašto je rodila sina u 43. godini

Glumicu najveći broj ljudi pamti po ulozi Gabrijele Solis u "Očajnim domaćicama".

Sreda, 04.09.2019.

17:06

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/Rich Fury

Podeli:

Eva Longorija na svet je donela dečaka Santjaga Enrikea u junu 2018. godine i uživa u ulozi novopečene majke.

Ona i njen suprug Hoze Baston objavljuju fotografije njihove bebe još od kada se rodila i fanovi obožavaju da gledaju malog dečaka kako raste. Eva je istakla da uživa u majčinstvu i da je znala da joj je suđeno da jednog dana bude majka.

Iako je dobila bebu u 43. godini života, ona je rekla da je tajming za rađanje deteta bio savršen.

"Santiju je bilo suđeno da se rodi i da bude sa mnom u ovom periodu mog života. Ja ne radim mnogo kao nekada, čak iako se ne čini tako! Vreme je savršeno uklopljeno", rekla je Eva.

Ona je jedno vreme bila izuzetno posvećena poslu, a sada je okrenuta porodici i može sebi da priušti da ne radi kao nekada. Njoj je važno da njen sin bude okružen pažnjom.

"Pod većim smo pritiskom danas da odgajamo dobrog čoveka i da se potrudimo da on razume ravnopravnost i feminizam. Ali nije sve u tome da mu se o tome priča već i da mu se pokaže kako to izgleda u svakodnevnom životu", istakla je glumica.

Sada je izbirljivija kada su u pitanju poslovne ponude koje prihvata, piše Cheat Sheet. Rekla je da su se sada ulozi povećali jer ima dete. Sin joj je sada prioritet i toga se nikada neće odreći. Biti majka i zaposlena žena je teško, ali nije neizvodljivo. Njoj odlično polazi za rukom da balansira između karijere i privatnog života, ali je otvoreno govorila o mukama sa kojima se susreću majke koje žele da rade i budu nezavisne i podižu dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare