Žena poznatog glumca u drugom stanju nakon što je izgubila bebu početkom godine VIDEO

Proširenje porodice je veliki momenat za sve.

Bebe | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Mike Coppola
Foto: Gettyimages/Mike Coppola

Hilarija Boldvin je obradovala sve novim postom na Instagramu kojim je saopštila da je ponovo trudna. Alek Boldvin i ona očekuju njihovo peto zajedničko dete.

Hilarija je podelila video-snimak sa otkucajima srca bebe.

"Još je veoma rano, ali saznali smo da je u meni jedno maleno biće. Zvuk njegovog jakog srca me toliko usrećuje, posebno posle gubitka koji smo imali na proleće. Želimo da podelimo vesti jer smo uzbuđeni i ne želimo da krijemo trudnoću", napisala je ona.

Dodala je da su pred njom prvi meseci kada oseća umor i mučninu kao i da ne želi da glumi kao da je sve u redu, piše Womanshealthmag. Zamolila je novinare da ne šalju paparace da je prate jer joj treba mir u trudnoći i da je ne jure kamerama okolo gde god da se pojavi.

Pre pet meseci Hilarija je imala pobačaj.

Pogledajte i:

Potresna ispovest supruge holivudskog glumca: "Male su šanse da će da preživi"

Supruga slavnog glumca: "Nije bilo otkucaja srca. Gotovo je"

"Ovo je problem mnogih koji pate u tišini, jer su to neka pravila koja morate da ispoštujete. Možda se radi ovama ili nekome koga znate da je preživeo ovakav gubitak", napisala je ona jednom prilikom.

Ona voli da objavljuje fotografije i obaveštava pratioce kako je, zato na njenom profilu na Instagramu možemo da vidimo njen za sada mali stomačić.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu