Roditeljstvo

Starleta otkrila zašto je odložila porođaj: "Ne mogu sada. Doći ću za dva sata"

Može li još nešto od nje da nas iznenadi?

Subota, 21.09.2019.

14:25

Izvor: Super žena

Starleta otkrila zašto je odložila porođaj:
Foto: Gettyimages/Roy Rochlin

Podeli:

Kim Kardašijan je još jednom dokazala da nije kao drugi. Naime, kako piše Cosmopolitan, starleta je otkrila da je na dan koji je bio predviđen za rađanje njene prve ćerke, Nort, otišla na depilaciju bikini zone i manikir.

Ispričala je da ju je doktor nazvao i poručio joj da ima priklampsiju, poremećaj u trudnoći u kom trudnica pati od visokog krvnog pritiska i oticanja tela pa porođaj mora što pre da se indukuje kako ne bi došlo do fatalnih posledica, i da mora odmah da dođe u bolnicu i da rodi, piše indeks.hr. Ona ga je zamolila da odlože porođaj za dva sata kako bi mogla da ode na manikir.

"Nokti su mi bili tamni. Bila sam u svojoj 'Linkin Park After Dark' i bordo fazi manikira. Kada mi je doktor rekao da treba odmah da dođem, ja sam mu rekla: "Ne, ne mogu, doći ću za dva sata. Ipak rađam devojčicu i morala sam da imam lepe, svetloružičaste nokte za porođaj. Doktor je odobrio odlaganje i ja sam otišla na manikir", prisetila se Kim.

Čini se da je slavna starleta spremna na sve kako bi uvek izgledala besprekorno, pa čak i na odlaganje porođaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.