Roditeljstvo

U dom poznate glumice stižu rode: Potvrdila da čeka prvo dete

Nakon što su glumica Felisiti Džouns i Čarls Gard 2018. godine uplovili u bračne vode, njihova mala porodica uskoro bi trebalo da dobije pojačanje.

Četvrtak, 05.12.2019.

19:23

Izvor: Super žena

U dom poznate glumice stižu rode: Potvrdila da čeka prvo dete
Foto: Gettyimages/ Gareth Cattermole / Staff

Podeli:

Naime, kako je glumica najpoznatija po ulogama u filmovima "Rogue One" i "The Theory of Everything" potvrdila za magazin "Pipl" (People), par očekuje svoje prvo dete.

O njenoj trudnoći počelo je da se šuška nakon što se na premijeri svog najnovijeg filma "The Aeronauts" pojavila u uskoj crnoj haljini ispod koje se nazirao stomačić, piše Index.hr. Da razmišlja o deci otkrila je još 2016. godine kada se u razgovoru za "Harpers bazar" (Harper 's Bazaar) dotakla i te teme.

"Srećom, osećam da smo u novoj eri u kojoj se žene podstiču da imaju decu, umesto da ih sprečavaju u tome. Prema onome što vidim oko sebe, žene koje imaju decu postaju odlučnije i snažnije i ne gube vreme radeći stvari koje ne žele", izjavila je tada.

Pre nego što su stali pred oltar, Felisiti i Čarls su bili u vezi tri godine, a trude se da privatni život drže dalje od očiju javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare