Roditeljstvo

Za njih je 2020. počela najlepše: Evo koje poznate ličnosti su postali roditelji ove godine

Prošle godine na svet su došle mnoge poznate bebe, počevši od Arčija, prvenca Megan Markl i Princa Harija do trećeg deteta Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa. A biće još beba koje su najavile svoj dolazak za ovu godinu.

Sreda, 11.03.2020.

11:51

Izvor: Super žena

Za njih je 2020. počela najlepše: Evo koje poznate ličnosti su postali roditelji ove godine
Foto:gettyimages/Doug Benc / Staff

Podeli:

1. Kameron Dijaz i Bendži Mejden

Oni su među prvima ove godine dobili ćerkicu Radiks.

"Tako smo srećni i zahvalni što novu deceniju započinjemo vešću da je na svet došla naša ćerka Radiks Mejden. Ona je već ukrala naša srca i upotpunila porodicu", napisao je par na svom Instagramu. U isto vreme, ispod iste fotografije malene Radiks svima su poželeli srećnu Novu godinu

2. Džena Devan i Stiv Kazi

Njihovo prvo dete se rodilo 6. marta. "Dobrodošao na svet naš mali anđele", napisala je Devanova na Instagramu

3. Ešli Grejam i Džastin Ervin

18. januara Ešli je rodila dečaka. Ona je na Tviteru i Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila lepe vesti, rekavši da im se život upravo promenio na bolje, a takođe se zahvalila svim ljudima koji su im poželeli sreću i bili tu kao podrška.

4. Di-džej Kaled i Nikol Tak

Ovaj poznati di-džej podelio je lepe vesti o rođenju svog drugog sina u svom tipičnom stilu. "Hvala Alahu i mojoj kraljici Nikol! Blagosloven bio doktore Džin!", napisao je on na Instagramu

5. Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova

Sudeći prema Enrikeovoj Instagram objavi, njihovo treće dete je stiglo 30. januara. On je objavio detetovu fotografiju uz opis "Moje sunce". Kurnjikova je takođe podelila fotografiju sa istim opisom.

6. Lora Pripon i Ben Foster

Zvezda serije "Narandžasta je nova crna" Lora Pripon na svet je donela sina. Ona je podelila fotografiju novorođene bebe uz opis "Dobrodošla na svet, buketu naše ljubavi!" inače, par već ima devojčicu koja se zove Ela, piše Glamur.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare