Roditeljstvo

Lepe vesti na Uskrs: Tri bebe rođene u isto vreme u GAK-u u Beogradu FOTO

Objava specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića, koji radi u Kliničkom centru Srbije, izazvala je puno pažnje na najveći hrišćanski praznik – Uskrs, a konačno su u fokusu lepe vesti.

Nedelja, 19.04.2020.

13:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Doktor Marković podelio je fotografiju babice sa tri bebe koje su rođene praktično u isto vreme u Višegradskoj, i to baš na Uskrs.

"Na Uskrs sam se rodio(la)... istovremeno tri porođaja. GAK Višegradska", napiso je ovaj lekar na svom profilu na Fejsbuku, a javnost je oduševljeno čestitala srećnim majkama, ali i doktoru.

Uvek nam treba lepih vesti, jer vraćaju nadu i svedoče o tome da bez obzira na sve život uvek ide napred i daje razlog za radost.

Za to vreme, ko što smo pisali, stižu i lepe vesti sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, gde se 15. aprila porodila pacijentkinja pozitivna na virus korona. No, već danas pacijentkinji su urađena dva kontrolna brisa na Kovid 19 i oba su negativna. Bebi je nakon 48 sati od rođenja uzet bris i takođe je nagativan!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare