Roditeljstvo

"Glupa sam...u svakom slučaju...": Krisi Tajgen se izlanula za pol deteta VIDEO

Krisi Tajgen je upravo otkrila pol svoje treće bebe na njoj svojstven način.

Petak, 18.09.2020.

14:50

Izvor: Super žena, Metro.co.uk

Foto: Gettyimages: David Livingston

Podeli:

Ona (34) sa suprugom Džonom Ledžendom očekuje treće dete i na režimu je strogog mirovanja zbog komplikacija s posteljicom. I dok je obaveštavala svoje sledbenike na Instagramu zašto odmara u krevetu, zvezdi je izletelo da nosi dečaka.

Snimajući se iz kreveta, Krisi je rekla: "Moja posteljica je loša. Uvek je to bio problem tokom mojih trudnoća, sa Lunom, sa Majlsom, kao da sam prestala da hranim bebu, da se brinem o njoj, kao da sam joj ukrala svu hranu, jer sam postajala ogromna, a ona uopšte nije dobijala na kilaži. Dakle, on je morao da se rodi ranije, Luna je morala da izađe ranije, oba puta sam morala ranije da se porodim".

"Deluje tako nemoćno. To je tako čudno jer je beba zaista, zaista zdrava. Veliki je - ups". Zvezda takmičenja "Lip Sync Battle" zaklopila je usta rukom dok se kikotala, a uz video-snimak je napisala:‘ Hahahahahaha, možda bih vam i rekla".

Krisi je nastavila: "Glupa sam ... u svakom slučaju ... tako da lepo raste, sve je dobro, osećam se zaista dobro, ali moja placenta je zaista, zaista slaba i zbog toga stvarno krvarim. Dakle, u suštini sam u visokorizičnoj trudnoći i ovo malo stvorenje je već prošlo toliko toga.

"Moram da oporavim moju placentu, a to znači da se ne pomeram, tako da sam u potpunosti i totalno u fazonu "ne izlazi iz kreveta osim da piškiš".

Na stranici vesti Krisi je podelila trenutak kada je slučajno otkrila da nosi dečaka, a prijatelji i obožavaoci su joj čestitali. Naomi Kembel ostavila je niz emotikona plavih srca, dok je Kadaja Hak prokomentarisala: "Jeeej dečak". A jedan komentar je glasio: "Ovo otkriće je brend, a nije pokrenulo požar!"' - dobro zaključeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare