Roditeljstvo

Stiže druga beba: Divna vest u domu glumice Nine Janković

Glumica Nina Janković Dičić šest godina je u braku sa suprugom Matejem, a sada čekaju drugo dete

Ponedeljak, 19.10.2020.

12:54

Izvor: Super žena

Stiže druga beba: Divna vest u domu glumice Nine Janković
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Sin Vukašin došao je kao kruna njihove ljubavi i već dve godine ulepšava život ponosnim roditeljima. Ipak, lepe vesti stigle su u dom mlade glumice – Nina Janković trudna je po drugi put.

I dok je domaća publika pre dve noći imala prilike da je gleda u novoj seriji, Nina Janković ovih dana uveliko ima razloga da ne skida osmeh sa lica. Ona je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će njena porodica biti proširena za novog člana. Srećne vesti saopštila je suprugu Mateji Dičiću, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice, prenosi Blic.

"Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona", rekao je izvor koji je dobro upućen u celu priču i dodao:

"Pol bebe još nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju".

Ova šarmantna glumica se 2014. godine zaklela na ljubav izabraniku Mateji Dičiću, a sina Vukašina donela na svet u aprilu 2018. godine. Često je govorila da uživa u materinstvu, koje ju je promenilo.

"Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavniji, nikada nije dosadno", rekla je ranije za "Gloriju".

Ona je tada istakla kako bi volela da razlika između dece bude mala.

"Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika", pričala je ranije Nina, a po svemu sudeći, to će biti i razlika između njene dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.