Roditeljstvo

Posle 14 pobačaja bivša misica rodila blizance FOTO

Bivša Mis sveta Rozana Dejvison rodila je jednojajčane blizance nakon što je pobacila 14 puta.

Četvrtak, 19.11.2020.

09:21

Izvor: index.hr, Super žena

Posle 14 pobačaja bivša misica rodila blizance FOTO
Foto: GettyImages/Joerg Koch/Stringer

Podeli:

MAnekenka (36) i njen suprug Vesli Kvirk sada imaju troje dece. Par je ranije dobio ćerku Sofiju, a blizance su nazvali Hugo i Oskar.

Rozana je podelila fotografiju sa blizancima i suprugom na svom Instagram profilu.

"Naši lepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oskar, jutros su bezbedno stigli na svet i naša srca pucaju od ljubavi. Upravo tako, postali smo peteročlana porodica i svi su nam se snovi ostvarili", napisala je Rozana i zahvalila osoblju bolnice.

Već ranije je otkrila da je imala probleme sa plodnošću, a lekari su joj rekli da verovatno nikada neće moći da ima svoju bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema.

Dodala je i da joj lečenje plodnosti nije uspelo i da nikad nije očekivala da će zatrudneti.

"Borili smo se sa 14 pobačaja u poslednjih nekoliko godina pre nego što smo napokon Sofiju dočekali uz pomoć surogat-majke. Rečeno mi je da verovatno nikada neću moći da nosim sopstvenu bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema, što brojni medicinski tretmani nisu uspeli da isprave", ispričala je manekenka.

"Dakle, to što sam prirodno ostala trudna i što imamo blizance je potpuno slučajno i za nas je apsolutno ostvarenje sna", kazala je, pa dodala da smatra da je lokdaun pomogao da prirodno zatrudni jer je više bila kod kuće i odmarala se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.