Roditeljstvo

"Najmlađi putnik na letu": Sofija raznežila novom fotografijom i porukom uz nju FOTO

"Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji… Strepim hoću li biti dobra majka, hoću li uspeti da pravilno odgajim dete", rekla je Sofija

Subota, 21.11.2020.

15:09

Izvor: B92

Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njen verenik, srpski fudbaler Luka Jović (22) koji igra za Real Madrid, u septembru su dobili sina Alekseja.

Sofija je rodila u privatnoj klinici u Španiji gde golupčići i žive, a sada je počastila brojne pratitelje novom fotografijom s putovanja. Par je s bebom nekoliko dana proveo u Beogradu, a prvi let avionom nije mogao da prođe bez fotkanja.

"Najmlađi putnik na letu", napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj pozira doterana od glave do pete.

Milošević je nedavno priznala da je uprkos umoru najsrećnija na svetu.

"Preumorna sam, što je i normalno, ali zato je beba naspavana. Još sam pod utiskom svega što se dogodilo. Sedam dana je premalo da bi se sve te divne emocije stišale. Gledam to malo stvorenje u naručju i razmišljam kako je život čudo, jedno veliko čudo! - rekla je za HELLO!.

Dodala je kako sve do trudnoće nije nikome polagala račune.

"Pre nisam vodila računa o drugima. Samo o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji… Strepim hoću li biti dobra majka, hoću li uspeti da pravilno odgajim dete. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio", zaključila je manekenka.

Njoj je Aleksej prvo dete, a Luka već ima sina Davida (1) iz prethodne veze s bivšom devojkom Anđelom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.