Roditeljstvo

Džastin Timberlejk postao otac po drugi put i otkrio ime deteta VIDEO

Džastin Timberlejk potvrdio je Elen Dedženeris da su on i Džesika Bil dobili drugo dete 2020. godine. Novu bebu su nazvali Fineas.

Ponedeljak, 18.01.2021.

15:47

Izvor: Super žena

Džastin Timberlejk postao otac po drugi put i otkrio ime deteta VIDEO
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Podeli:

"Zove se Fineas, sjajan je i tako sladak. Oduševljeni smo i ne možemo biti srećniji. Vrlo smo zahvalni", rekao je pevač.

Kada je Elen pitala koliko je drugačije dobiti drugo dete, rekao je: "Više se ne viđamo." Zatim je dodao, "Jako je zabavno, ali pretpostavljam da poslovica kaže: od zonske odbrane zaista brzo pređete na čovek na čoveka. Otprilike kao: 'Ti uradi ono, a ja ću da uradim ovo!'"

Zvezda je rekla da Silas za sada uživa u novoj ulozi starijeg brata. "Silas je superuzbuđen", nastavio je izvođač hita "Cry me a river". "Trenutno mu se to jako sviđa. Fin još ne može da hoda ni da ga juri, pa ne znam. Videćemo šta će se dogoditi."

Ponosni tata nedavno je podelio da je petogodišnjak "veoma dobar u tenisu" i da je nedavno dobio nintendo svič, koji Džastin u šali zove "dečjim krekom".

Dedženeris je bila jedna od retkih osoba koja je znala da je Bil ponovno trudna.

"Mislim da smo razgovarali na Fejstajmu kad su me pitali da li mogu da čuvam tajnu. Tada je u kadar ušetala Džesika držeći se rukama za stomak", ispričala je Elen.

Par je, inače, u braku od 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare