Roditeljstvo

Bogata naslednica Tamara Eklston pohvalila se fotografijom ćerkice koju je rodila u tajnosti FOTO

Ćerka nekadašnjeg vlasnika Formule 1 i bogata naslednica Tamara Eklston na društvenim mrežama ne krije svoju porodicu pa tako skoro svakodnevno objavljuje slike svoje dve ćerke, Sofije Eklston Rutland i Serene, koju je prošle godine rodila u tajnosti.

Petak, 19.02.2021.

10:06

Izvor: Veèernji list

Bogata naslednica Tamara Eklston pohvalila se fotografijom ćerkice koju je rodila u tajnosti FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Već nekoliko dana objavljuje fotografije svojih devojčica, a povod je bio Dan zaljubljenih. Tako je na prvoj fotografiji pozirala sa njima, a sve tri imaju prigodne bele pidžame sa crvenim srcima.

"Najbolji Dan zaljubljenih ikada", napisala je pored preslatke fotografije koja je odmah izazvala mnoštvo komentara.

"Prekrasne", "Kraljice i princeze srca", "Savršenstvo", nizali su se komplimenti i pozitivni komentari, a mnogi su u komentarima ostavljali samo emotikone srca.

Istog dana objavila je i preslatku fotografiju bebe Serene pored plišanog srca na kom piše "Ljubav", a i ta fotografija je brzo prikupila brojne lajkove i komentare.

Tamara je u tajnosti rodila devojčicu u septembru prošle godine. Porodila se u Švajcarskoj bolnici, a devojčici je, u dogovoru sa 39-godišnjim suprugom Džejom Rutlandom, dala ime Serena, što je za medije potvrdio njen otac, 89-godišnji Berni Eklston.

"Tamara je rodila malenu devojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ejs. Mama i beba se osećaju odlično. Dali su joj ime Serena i već su se šetali po Gštadu", rekao je tada ponosni deda.

Tamara Eklston (36) je trudnoću uspešno sakrivala daleko od očiju javnosti iako je preko leta obilazila letovališta i tada još niko nije ni primetio trudnički stomačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare