Roditeljstvo

Poklon za trudnice: Delimo 3 knjige "Šta da očekujete dok čekate bebu"

Kreativni centar objavio je novo, izmenjeno i dopunjeno izdanje detaljnog i sveobuhvatnog vodiča kroz trudnoću "Šta da očekujete dok čekate bebu", autorke Hajdi Murkof. Reč je o najprodavanijoj knjizi o trudnoći u kojoj se nalazi sve što budući roditelji treba da znaju o devet meseci od začeća do porođaja i o periodu neposredno posle bebinog dolaska.

Četvrtak, 25.03.2021.

14:09

Izvor: Super žena

Poklon za trudnice: Delimo 3 knjige
Foto: Promo

Podeli:

U prethodna tri dana objavljivali smo izabrane delove, a sada vas "Kreativni centar" i Super žena portala B92.net nagrađuju sveobuhvatnim vodičem "Šta da očekujete dok čekate bebu", autorke Hajdi Murkof, autorke najuspešnijeg serijala knjiga o trudnoći i roditeljstvu.

U najprodavanijoj knjizi o trudnoći nalazi se sve ono što budući roditelji treba da znaju o devet meseci, od začeća do porođaja, i o periodu neposredno posle bebinog dolaska.

Novo izdanje sadrži najsavremenije informacije o svemu što je u vezi sa trudnoćom (od prenatalnih skrininga, bezbednih lekova, aktuelnih načina porađanja i sl.), podroban prikaz bebinog prenatalnog razvoja iz nedelje u nedelju, mnoštvo praktičnih saveta i preporuka koje se odnose na sve aspekte života za vreme trudnoće i neposredno posle porođaja, kao i posebne priloge namenjene očevima.

Ukoliko ste trudni, poznajete nekog ko je trudan i želite da ga obradujete, javite nam se!

Delimo 3 knjige, a sve što je potrebno jeste da nam pišete na e-mail adresu: superzena@b92.net.

Imena troje dobitnika ćemo objaviti u ponedeljak, 29.03.2021. godine u 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare