Roditeljstvo

Princeza Ljubica i princ Mihailo Karađorđević uskoro će postati roditelji po drugi put

Srpska princeza Ljubica Karađorđević i princ Mihailo Karađorđević čekaju svoje drugo dete, prenose domaći mediji.

Petak, 19.11.2021.

08:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Srpska princeza Ljubica Karađorđević i princ Mihailo Karađorđević čekaju svoje drugo dete, prenose domaći mediji.

Njih dvoje već imaju ćerku Nataliju, koja je na svet došla 26. decembra 2018. godine, a sada je princeza otkrila kako se oseća tokom svoje druge trudnoće.

"Osećam se odlično. Sve je manje-više isto kao kada sam bila trudna sa Natalijom. I tada, a i sada, neko vreme sam imala blage mučnine. Zapravo, više su mi smetali određeni mirisi koji su izazivali tu reakciju. Bogu hvala, dobro podnosim drugo stanje. Aktivna sam kao i inače, mada mi se čini da se sada malo više zamaram. Opet, pretpostavljam da je to očekivano, budući da imam trogodišnje dete za kojim jurcam po ceo dan. (smeh) Prošli put sam više mogla da se posvetim sebi i pripremama za porođaj, sada to nije slučaj jer je Natalija na prvom mestu. Ali, sve su to neki slatki životni izazovi sa kojima se lako izlazi na kraj", rekla je princeza za "Hello".

Da podsetimo, kada se rodilo njihovo prvo dete, tada su u čast rođenja princeze Natalije, sveštenici crkve Svetog Đorđa na Oplencu, na mestu gde su se u oktobru 2016. venčali princeza Ljubica i princ Mihailo, održali moleban, a crkvena zvona su prenela ovu radosnu vest. U domu Karađorđevića nazdravljalo se tokom čitavog dana, dok su pokloni i čestitke stizali sa svih strana sveta.

Kraljevski par krstio je tada svoju naslednicu u maju 2019. godine u u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, na istom mestu gde su pre mnogo godina kršteni brojni članovi dinastije Karađorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.