Roditeljstvo

Bivša mis sveta pokazala svoje prvo dete FOTO

Glumica Prijanka Čopra (39) i pevač Nik Džonas (29) pokazali su svoje prvo dete

Ponedeljak, 09.05.2022.

11:44

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Prijanka i Nik nedavno su postali roditelji zahvaljujući surogat majci, ali se dosad nisu oglašavali u medijima. Pre nekoliko sati, novopečeni roditelji objavili su fotografiju svog prvog deteta – ćerkice Malti Mari, čije ime ima dva značenja. Emotivnom porukom otkrili su da je njihovo dete bilo više od 100 dana na odeljenju intenzivne nege.

"...Nakon više od 100 dana na odeljenju intenzivne nege, presrećni smo što je naša ćerkica konačno kod kuće i želimo da zahvalimo svakom lekaru, sestri i specijalisti u dečjoj bolnici Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai, u Los Anđelesu... Sledeće poglavlje počinje sada...Vole te mama i tata", napisala je glumica u opisu fotografije svog prvorođenčeta koju je podelila na Instagramu.

Njen suprug, slavni pevač Nik Džonas, takođe, je podelio porodičnu fotografiju na svom zvaničnom profilu, a opis fotografije bio je sličan kao i kod njegove supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare