Roditeljstvo

Mama pokazala posledice dojenja: Potrajaće još dve godine VIDEO

Mama dvoje dece Bobi Althof pričala je o iskustvu sa dojenjem, ali i o njegovim posledicama. Njeni pratioci bili su iznenađeni, pa su hteli da saznaju nešto više o tome.

Četvrtak, 14.07.2022.

08:37

Izvor: superžena

Mama pokazala posledice dojenja: Potrajaće još dve godine VIDEO
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Podeli:

Kako je objasnila u svom snimku na TikToku, nakon nedelju dana od porođaja i nedelju dana dojenja njene grudi su promenile veličinu. Preciznije, jedna dojka je bila znatno veća od druge.

Pravnica donela odluku: "Ne želim decu, vrište i plaču", dečko je podržao

"Prošlo je otprilike nedelju dana od porođaja i nikad nećete pogoditi šta mi se dogodilo", kaže mama u svom video-obraćanju, nakon čega je pokazala svoje grudi. Iz priloženog video-materijala možemo da vidimo veću i manju dojku, a razlog tome je, kako je mama objasnila, dojenje.

Kod žena starijih od 35 godina, rizik raste; idealni razmak između dve trudnoće je...

Pošto je jedna dojka davala manje mleka nego druga, bebu je hranila na onu koja je proizvodila više hrane za bebu, a posledice toga su vidne. Ipak, lekari su joj savetovali da ne paniči, jer će se s vremenom njihov standardni oblik vratiti.

Japanski trikovi za vaspitanje dece koji mogu poslužiti i srpskim roditeljima

"Dobra vest je da, ako se ovo desi vama, znajte da sam to već prošla i nisam ništa preduzela, a sve se vratilo u normalu, moje obe dojke potpuno su nestale", šaljivo je poručila Bobi svojim pratiocima.

"Dakle, sad kad ponovo dojim, moraću da se bavim time još dve godine", zaključila je.

@bobbialthoff

This is not to deter anyone from nursing, i would do it over and over again a million times no matter how ridiculous i look

♬ original sound - Bobbi Althoff

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare