Roditeljstvo

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson postali roditelji

Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson dobili su drugo dete koje im je rodila surogat majka.

Subota, 06.08.2022.

13:34

Izvor: Index

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson postali roditelji
Foto: Profimedia

Podeli:

Prema pisanju magazina "People", par je dobio sina, ali još uvek nisu odlučili koje će ime dati dečaku.

Zajedno već imaju ćerku True, koja je u aprilu napunila četiri godine.

Podsetimo, Tompson je nekoliko puta prevario Kloi dok su bili u vezi, a sa jednom od ljubavnica ima i dete.

Turbulentna veza ovog para traje od 2016. godine, a tokom tog perioda nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Prvi put su javnosti objavili da se zabavljaju na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine. a već naredne godine je otkriveno da Kloi čeka svoje prvo dete sa poznatim košarkašem.

Samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se porodi, u javnost su dospele fotografije i video-zapis u kojima se vidi Tristan kako ljubi drugu ženu.

Nakon tog incidenta viđen je još u par navrata kako ulazi u hotelsku sobu druge žene. Kloi je nakon porođaja, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila da ocu svog deteta oprosti preljubu, pa je obavestila javnost da do raskida neće doći, kao i da će zajedno odgajati dete.

Ipak, kap koja je prelila čašu bila je Tristanova prevara u februaru 2019. godine sa Džordin Vuds, tadašnjom najboljom prijateljicom Kloine sestre Kajli Džener. Kloi je tada rešila da ga ostavi, ali su se opet nakratko pomirili 2020. godine tokom pandemije koronavirusa.

Kasnije su otkrili da planiraju da uđu u proces vantelesne oplodnje, ali su zatim ponovo raskinuli u junu 2021. godine nakon što je viđen da ulazi u spavaću sobu sa tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.