Biramo superžene

Završena akcija "Biramo super žene"

Tokom juna, objavili smo 30 priča o posebnim i superženama.

Petak, 02.07.2021.

15:26

Izvor: B92

Završena akcija
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Emisija 150 minuta je u saradnji sa portalom B92 svakog petka predstavljala žene koje su to zaslužile. Ko su bile super žene? One koje zaslužuju da se o njima priča i piše. Interesovanje je bilo veliko i žene su prijavljivali njihovi muževi, deca i prijatelji. Akcija se zvanično završena, a utiscima akcije, pričala je novinarka portala B92 Marija Mićanović.

Voditelj Dejan Pantelić je istako da je po pitanje akcije "Biramo super žene" odrađen odličan posao:

"Tokom juna, objavili smo 30 priča o posebnim, super ženama. Pisali smo o Ivani koja je izgubila bebu u devetom mesecu, ali je sačekala sreća - Teodora, pisali smo o samohranim koje gaje i neguju decu ometenu u razvoju, pisali smo o Snežani koja je na biciklu proputovala svet, o Vanji koja je postala planinarka posle pedesete godine. Prijavljivali su im muževi, takođe i deca, a i kolege i koleginice na poslu su prepoznale super žene koje su se istakle radom i humanošću", rekla je novinarka.

Dejan je rekao da je svaka žena super žena - brine o porodici, radi, vodi računa da bude šarmantena, lepa.

Na pitanje kako će se odlučiti ko će biti super žena, koja žena je najbolja među najboljim, Marija je odgovorila: "Postoje intereakcije na socijalnim mrežama, a takođe postoji i analitika i statistika sajta koja pomaže da odredimo najbolje".

Voditelj je pitao da li se znaju nagrade, na šta je novinarka odgovorila: "Za sada mogu samo da otkrijem da ćemo da saznamo ko su nagrađene najkasnije do 11. jula". O tome da li postoji ideja da se nastavi priča o super ženama:

"Pisaćemo i dalje o super ženama, bilo je preko sto prijavljenih i nastavićemo da pišemo o njima", rekla je novinarka.

Dejan je prokomentarisao o ideji da se snime priče o super ženama, novinarka je kroz osmeh rekla da to stoji. Takođe, voditelj je spomenuo i priču o super muškaricima, koji sigurno postoje, sa čim se složila i novinarka.

Ceo materijal pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare