Budi bolja, budi bolje

Budi bolja, budi bolje: Zbog velikog interesovanja, nastavljamo sa akcijom i tokom leta

Tokom juna, objavljivali smo priče i ispovesti hrabrih žena koje prolaze kroz teške periode i imaju problema sa mentalnim zdravlje. Zbog velikog interesovanja i velikog broja pristiglih prijava, nastavićemo da pišemo i u julu i avgustu.

Petak, 01.07.2022.

13:37

Izvor: B92

Budi bolja, budi bolje: Zbog velikog interesovanja, nastavljamo sa akcijom i tokom leta
Foto: Aleksandar Krstoviæ

Podeli:

Odziv naših sugrađanki u okviru akcije "Budi bolja, budi bolje" je bio i više nego velik i sve one su odlučile da nam pruže svoje poverenje - da nam ispričaju svoju priču. Zato, nećemo stati ovde i obajvljivaćemo ispovesti i tokom leta.

Marija: "Sve sam posmatrala crno; zahvaljujući stručnjacima promenila sam pogled na život"

Kada smo startovali sa akcijom 1. juna, već na samom početku nam je bilo jasno da kraj juna neće značiti kraj akcije, kako je bilo predviđeno. Ispovesti su stizale svakodnevno, kontaktirale su nas žene iz svih delova Srbije i regiona, sve su želele su da ispričaju priču i svoje borbe sa depresijom, napadima panike, anksioznošću i mnogim drugim problemima koji se tiču mentalnog zdravlja.

Ove superžene su dobijale veliku podršku na društvenim mrežama i sudeći po komentarima, uticale su na druge žene koje se susreću sa sličnim problemima.

Briga o mentalnom zdravlju nema granicu, nema vremensku odredicu i zato nastavljamo...

"Bila sam kao miš u kutiji": Jovana se plašila da izađe iz stana, ali posle pomoći sve se promenilo

B92.net, kao ogovoran medij, nastaviti će da objavljuje vaše ispovesti, drage naše superžene! Čućemo reči stručnjaka - psihologa, terapeuta, a imaćemo priliku da pročitamo i korisne savete.

I ne samo to, otkrivamo vam da ćemo s jeseni imati još jednu akciju koja isto stavlja zdravlje na listi najvećih prioriteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare