Kraj akcije "BUDI BOLJA, BUDI BOLJE"– borba za bolje mentalno zdravlje kroz 35 priča

Čak 35 tekstova na temu mentalnog zdravlja je objavljeno tokom leta u okviru "Budi bolja, budi bolje" i iako najavljujemo kraj akcije, B92.net kao odgovoran medij nastaviće da informiše, ali brine o zdravlju naših sugrađanki.

Budi bolja, budi bolje |
Podeli
Foto: B92.net
Foto: B92.net

Sve tekstove koje smo objavili u okviru akcije - ispovesti, saveti stručnjaka i psihologa možete pročitati OVDE.

Tokom leta na Superženi i u okviru projekta #kakosi realizovali smo akciju "Budi bolja, budi bolje", gde ste mogli da pročitate inspirativne priče žena koje su govorile o svom mentalnom zdravlju.

Posle tri meseca završavamo sa akcijom, ali B92.net kao odgovoran medij i dalje će nastaviti da se bavi zdravljem naših sugrađanki.

Akcija "Budi bolja, budi bolje" je početkom juna odjeknula širom širom Srbije i regiona, a bili smo zasuti prijavama i pre nego što smo startovali 1. juna.

Naše sagovornice, sa kojima se i mi iz redakcije 100 posto slažemo, bile su jasne da briga o mentalnom zdravlju ne treba da bude tabu, te su govorile o problemima koje su ih mučile.

Jovana iz Niša je pričala o napadima panike i pomoći stručnjaka, dirnula vas je Zoranina priča i njena borba sa depresijom, dok nam je Bojana istakla koliko je psihoterapija bitna za stanje duše.

Podršku ovom projektu za koji možemo da kažemo da smo veoma ponosni, dale su i poznate ličnosti - voditeljke Nina Kolundžija i Ana Mitić, pevačice Ana Stanić i Nataša Bekvalac koje su takođe susretale sa problemima i izazovima.

Iako smo imali nameru da završimo akciju 1. jula, rešili smo da nastavimo i tokom leta, pa smo objavljivali ispovesti, savete stručnjaka koju doprinose poboljšanju mentalnog zdravlja...

Danas, kada zvanično i zatvaramo akciju, najavljujemo još jedan projekat "Budi bolje bilo gde", koji je lokalnog karaktera i o kom ćemo govoriti tokom oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu