Budi bolja, budi bolje

Budi bolja – bilo gde: "Fizička aktivnost, zdrava ishrana i digitalni detoks u fokusu B92.net"

Direktorka portala b92.net Tamara Velkovski danas je gostovala u radio-emisiji "Dan sa Natašom" na radiju Play i govorila o velikoj prolećnoj akciji "Budi bolja – bilo gde", portala b92.net.

Ponedeljak, 20.03.2023.

11:58

Izvor: B92

Budi bolja – bilo gde:
Foto: shutterstock/B92

Podeli:

Akcija "Budi bolja – bilo gde" koja je upravo startovala u fokus stavlja zdravlje, ali i fizičku aktivnost.

"Portal b92 pokreće akciju Budi bolja – bilo gde na prvi dan proleća, kao još jednu u nizu aktivnosti u okviru višegodišnjeg projekta #kakosi na koji smo kao redakcija izuzetno ponosni. Podsetnika radi, čitavu inicijativu smo u saradnji i uz podršku relevanatnih zdravstvenih ustanova, resornih ministarstava, stručnjaka i ambasadora, pokrenuli u kontekstu pandemije kovida 19, ali se tema mentalnog zdravlja pozicionirala kao veoma važna u svim segmentima života", rekla je.

U razgovoru sa Natašom, Velkovski je istakla da će stručnjaci imati glavnu reč:

"U skladu sa poverenjem naše čitalačke publike koje smo stekli pristupajući ovoj temi na odgovoran način, odlučili smo da joj posvetimo značajniji medijski prostor, i kroz naše platforme damo stručnjacima priliku da o tome govore, savetuju, informišu. Ova prolećna akcija zamišljena je da, uslovno rečeno, bude light, da se ovog proleća bavimo temama kao što su fizička aktivnost, zdrava ishrana i digitalni detox, i prevashodno će se bazirati na društvenim mrežama Facebook i Instagram jer pokušavamo da targetiramo i mlađu demografiju", ističe.

*ALT

Takođe je pozvala sve zainteresovane da podele svoje priče:

"Akcija je zamišljena i kao interaktivna, pa su svi pozvani da u njoj učestvuju, najviše na način da svoje priče podele sa nama, što je do sada uvek izazivalo veliko interesovanje. Zahvaljujemo se našoj medijskog kući što je svesrdno stala uz ovaj projekat, a više informacija o samoj akciji narednih dana na našem sajtu, konkretnije našoj Superženi", zaključila je Velkovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare