Aktuelno

Kao ptica u letu: Svi šokirani kako je glumac zagrlio ženu

Čarli Buker je sinoć u Los Anđelesu osvojio dve "Emi" nagrade. Kada je čuo da su pročitali njegovo ime, ustao je, otišao do bine i primio prestižno priznanje. Ali i on, kao i koleginica Nikol Kidman, imao je čudan bračni odnos na sceni. Kada je njegova supruga Koni Hug ustala i čestitala mu, grljenje se desilo u neobičnom letu.

Utorak, 19.09.2017.

13:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Toliko je Čarli kojem je dva "Emi" priznanja donela televizijska serija "Black Mirror" žurio da dođe do scene da je jedva uspeo da dotakne suprugu, koja je ostala da lebdi u publici. Posle poniženja koje joj je priredio euforični muž, sela je ponovo na stolicu. Sve ovo nije promaklo TV gledaocima dodele, koji su ubrzo započeli raspravu na Tviteru.

"Nisam očekivao da će se Koni pojaviti na dodeli?", "Možemo li pričamo o tome da se ona uopšte pojavila?", "Ua za Čarlija i za ovaj čudan zagrljaj njega i njegove žene!" Usledile su i ironične objave na Tviteru. "Žena treba da bude ponosna na svog supruga", glasili su neki od tih ironičnih komentara. Par je do 2010. u braku i ima dvoje dece.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare