Aktuelno

Glumica u svom maniru: Srušila sva pravila, razljutila kolege i fanove

Glumica Blanka Blanko nije bila jedina koja se nije pridružila bojkotu, pa je na crvenom tepihu dodele "Golden Globe" nagrada odlučila da ne nosi crno. Ipak, ona je izazvala najviše kritika i osuda na društvenim mrežama.

Ponedeljak, 08.01.2018.

11:30

Izvor: Super žena

Glumica u svom maniru: Srušila sva pravila, razljutila kolege i fanove
Foto: Getty

Podeli:

Ovog puta, iako u svom prepoznatiljivom provokativnom maniru, Blanka je uspela da šokira i da bude jedina.

Iako je ušetala mimo molbe "ženskog holivudskog pokreta u crnom", bila je jedina sa ovako izazovnom haljinom koja joj ovog puta nije bila neophodna.

*ALT

Ovakvo njeno pojavljivanje bez veša, sa dubokim šlicevima u vatrenoj crvenoj haljini nije naišlo na razumevanje publike i prisutnih zvanica koja je očekivala solidarnost oko ideje da se što više javno govori o problemu zlostavljanja i seksualnog uznemiravanja u filmskoj industriji.

*ALT

Tako je relativno nepoznata po ulogama, a prepoznatljiva po stajlingu glumica očigledno želela da iskoristi "svojih pet minuta".

Pojavila se u društvu dugogodišnjeg partnera glumca Džona Sevidža(68) i nije mnogo marila za kritike i negativne komentare.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.