Aktuelno

Frizura krije njene akne, manekenka odbrusila "kritičarima"

Manekenka Kendal Džener odjednom se našla na meti kritika. Osim što se pojavila na dodeli "Golden Gloub" nagrada, njena frizura otkrila je da one i nije takva lepotica kao što svet o njoj priča.

Utorak, 09.01.2018.

08:45

Izvor: B92

Frizura krije njene akne, manekenka odbrusila
Foto: Getty

Podeli:

Kendal je bacila sumnju na svoje pojavljivanje, a na društvenim mrežama svi su se pitali zašto je došla, kada nije glumica.

Mnogi su kao njenu referencu naveli reklamu za "Pepsi" kojom se Kendal prošle godine osramotila i koja je bila na meti kritičara zbog trivijalizacije pokreta "Black Lives Matter".

Foto: Getty

"Zašto je Kendal na dodeli? Zbog svog neverovatnog rada za "Pepsi"? - bili su samo neki od komentara besnih gledaoca, a Twitter je "buknuo" kad su se pojavile njene prve slike.

Uz sve to objavljeni su i komentari da je ona totalno nelogično i nesrazmerno povećala usne, kao i da joj je ten očajan.

Foto: Getty

Iako je imala tonu pudera, ipak nije uspela da sakrije neptravilnosti i bubuljice sa kojima se godinama bori, pa je kosu sve vreme nosila na licu.

Lagani vetar otkrio je zašto je te večeri izabrala takvu frizuru, a fanovi joj nisu oprostili ovaj "bjuti greh".

"Ne dozvolite da vas ova s***a ikad zaustave u nečemu", odgovorila je manekenka svima jasno da zbog loheg tena nema nameru da ne izlazi iz kuće.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.