Aktuelno

Starleta se teturala po crvenom tepihu, priča se da je oprostila bivšem

Sinoćnja dodela televizijskih priznanja u Londonu prošla je vrlo burno. Zvezda rijaliti programa Keti Prajs pojavila se na crvenom tepihu ne toliko u provokativnom izdanju, koliko u neprimerenom "raspoloženju". Vidno se teturala, pa su pokrenute priče da je došla pripita.

Sreda, 24.01.2018.

13:35

Izvor: Super žena

Starleta se teturala po crvenom tepihu, priča se da je oprostila bivšem
Foto: Getty

Podeli:

Keti je pozirala fotografima, vrlo izazovno, kao što se od nje i očekuje. Crna duga koktel haljina stajala joj je kao salivena, a ona je uživala u blicevima aparata, pućila se i zabacivala kosu.

Petostruka mama je čak uspela i da se drži jedno vreme, dok nije posustala. Počela je da zapliće nogama i da se izmotava na vrlo vulgaran način.

*ALT

Čim je privukla dovoljno pažnje, povukla se sa crvenog tepiha, a onda je nastavila po svome.

Kako pišu ostrvski mediji, ubrzo potom zbližila se sa bivšim suprugom Piterom Andreom, koji je na dodelu nagrada došao sam. Par se navodno ljubio.

Katie at national tv awards tonight #katieprice #nta #nationaltvawards #itv

A post shared by katie price fans (@priceygossip) on

Neimenovani izvor rekao je za "San" (The Sun):

"Ona je stigla pre njega, svi su znali da će biti nekakve reakcije. Poljubili su se, osmehnuli jedno drugom, a onda je svako nastavio svojim putem. Ovo im je prvi lični kontakt posle brakorazvodne parnice. Ona prolazi kroz težak period u odnosima sa svojom majkom, Piter to zna".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare