Aktuelno

Ostavila crninu kod kuće i "pala" na najvećeg zavodnika 20.veka

Zanosna Italijanka, žena za koju kažu da je hodajuća seks-boginja, Monika Beluči, pokazala je sav svoj seksepil na sinoćnjoj dodeli nagrada "Limijer" u Parizu. Sa kolegom Žan Polom Belmondom, ona je dobila specijalno priznanje za njihove izuzetne karijere. Sve to Monika je "oduvala" svojom pojavom na crvenom tepihu.

Utorak, 06.02.2018.

11:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

U 53. godini Monika je sa novom frizurom, vidno podmlađena, ušetala na dodelu.

Njena pojava oduševila je prisutne, najviše jer se nije krila iza tamnih naočara i njenih uobičajenih crnih, klasičnih odevnih kombinacija.

Za ovu priliku u Parizu ona je odabrala zaista smelu i upečatljivu crvenu haljinu sa šljokicama, tamne čarape i cipele sa otvorenim prstima.

Delovala je kao seksi sirena, a kolega Belmondo je uživao u njihovom zajedničkom nastupu. Posebno se raznežio kada je "pala" na njegovo rame i nežno ga poljubila.

Monika je odbranila titulu "seksi Italijanke" kojoj i danas malo koji muškarac može da odoli.

A žene je najviše obožavaju zbog njenog ležernog stava prema lepoti i pomalo nemarnog odnosa prema telu.

Još se pamti njena izjava iz 2015. godine za "Dejli telegraf" (Daily Telegraph):

"Ne podnosim da se znojim u teretani. Volim život i da uživam u kolačima, sočnim pastama i dobrom vinu. Povremeno zapalim i cigaru, a uz seks i mnogo smeha ne možete da ne izgledate lepo".

Monica❤ @monicabellucciofficiel #monicabellucci #charm #red

A post shared by 🔴⚫🔴⚫ (@_1_page_1) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.