Aktuelno

Zvezda i u 86. godini "ušla" u haljinu iz 1962.

U istoj haljini je pre 56 godina bila na sceni "Kodak teatra" kada je dobila Oskara za najbolju sporednu glumicu. sada se portorikanska pevačica i glumica Rita Moreno pojavila u istom stajlingu, glamuroznija nego ikad.

Ponedeljak, 05.03.2018.

08:50

Izvor: Super žena

Zvezda i u 86. godini
Foto: Getty

Podeli:

Rita je sa 30 godina i sada sa 86 ponela isti model haljine.

Haljina je izrađena na Filipinima i to je sve što je glumica otkrila o njoj, a jedina promena na njoj u odnosu na davnu godinu kada je blistala u ostvarenju "West Side Story" je gornji deo koji je sinoć otkrio puno više kože nego ranije.

Haljinu je ovoga puta upotpunila sa mnogo više detalja. Velike zlatne cvetove na haljini iskombinovala je s minđušama u obliku cveća i raskošnom zlatnom ogrlicom i svemu je dodala i crnu traku za kosu i duge crne rukavice koje su kombinaciji osigurale dozu drame i glamura.

Inače haljina je izrađena od tradicionalnog materijala od koga se pravi japanski kimono.

"Ova haljina je sve vreme visila u mom ormanu. Mislila sam daje uništena, ali sam se baš iznenadila kada sam je ugledala u nepromenjenom izdanju. Odmah sam poželela da je obučem. Samo sam se malo poigrala sa detaljima", rekla je Moreno za CNN.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare