Aktuelno

Sada blista: Jedva se izvukla iz depresije zbog 23 kilograma

Glumica Šarliz Teron zvezda filma "Tully" pojavila se kao glavna zvezda sinoć u Los Anđelesu na premijeri. Iako je izabrala dugu haljinu, njena vitka linija se i te kako nazirala i nije bilo traga višku kilograma koje je morala opet da "nabaci" zbog uloge.

Četvrtak, 19.04.2018.

11:35

Izvor: Super žena

Sada blista: Jedva se izvukla iz depresije zbog 23 kilograma
Foto: Getty

Podeli:

Oskarovka se ovog puta zbog uloge ugojila 23 kilograma.

Hranila se nezdravo, jela je najviše makarone sa sirom, dosta gaziranih napitaka, a zbog svega je prošla kroz pakao depresije. To joj je, kaže za "Dejli mejl" (Daily Mail) bio veći izazov od kilograma i težine koju je teško nosila i podnosila.

"Prvi put u životu nisam pazila šta jedem i živela sam na hamburgerima i krompiru, industrijskoj hrani, što je jako loše uticalo na moju psihu. Želela sam da proživim sve kao moj lik koji igram i postala sam opsednuta hranom", ispričala je za "Entertainment Tonight" Šarliz objašnjavajući da joj je samo prve tri nedelje bilo zabavno.

Osećala se kao dete u prodavnici slatkiša, konačno je mogla sve što inače ne sme, pa su je mnogi ukusi mamili. Ipak, hrana joj je brzo dosadila, a počela je i da je opseda.

*ALT

Južnoafrička glumica se posle "dijete" namučila da se vrati na staro.

Kaže da joj je bilo potrebno godinu i po dana da se reši viška. "I za film Čudovište sam prošla slično, ali znate, telo je potpuno drugačije u 27. ili 43. godini. Sve mi je mnogo teže palo, ali sam na kraju uspela. Bio je ovo veliki izazov za mene, u svakom smislu", objasnila je lepa Šarliz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.