Aktuelno

Na visini zadatka: Manekenka zamalo ostala bez haljine

Manekenka Andreja Pejić našla se među zvanicama na žurkama u Kanu povodom Filmskog festivala. Plavuša je rado prihvatila poziv, uputila se na jug Francuske, gde je uživala u provodu. A njena pojava i modni izbor ostavili su bez komentara. I bez daha.

Ponedeljak, 14.05.2018.

09:22

Izvor: B92

Na visini zadatka: Manekenka zamalo ostala bez haljine
Foto: Getty

Podeli:

Andreja je za jednu od žurki odabrala veoma dekoltiranu haljinu koja je delovala kao da će joj spasti.

Međutim, ona je bez problema pozirala, kao da se ne plaši da bi nešto moglo da izviri.

Andreja Pejić karijeru je započela kao androgini model, osvojila je piste, a danas, nakon procesa promene pola, ova dvadesetpetogodišnja devojka, ipak, veruje da industrija želi da profitira senzacionalizujući njenu seksualnost, i priznaje da je umorna od odgovaranja na duboko lična pitanja...

Modni skauti otkrili su je kad je imala 16 godina. Tada je bila mladić, Andrej, radila je u "Mekdonaldsu" u Melburnu i ubrzo nakon prvog angažmana, njena karijera je krenula sjajno. Slavu je stekla zahvaljujući specifičnoj, fluidnoj lepoti, kao androgini model, ali ona kaže da je modna industrija i danas, devet godina kasnije, tretira kao novost.

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

"Ponekad, umorim se od odgovaranja na pitanja koja se tiču moje vagine. Da li moja priča daje dimenziju više mojoj karijeri, čini me prepoznatljivom? Da, ali... neke stvari su ipak duboko lične i u njih ne bi trebalo da zadiremo", ispričala je Andreja za "Refinery 29".

Ova hrabra, lepa žena odrasla je u Bosni i Hercegovini i u Australiju se preselila kad je imala 10 godina.

Danas Andreja živi kao žena, nakon što je proces promene pola okončala 2013. godine.

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare