Aktuelno

Ne poštuje protokole: Slavna glumica prošetala bosih nogu u Kanu

Američka Glumica Kristen Stjuart pojavila se na premijeri filma u Kanu, kada je izula svoje cipele i prošetala bosih nogu.

Utorak, 15.05.2018.

09:45

Izvor: B92

Ne poštuje protokole: Slavna glumica prošetala bosih nogu u Kanu
Foto: Getty

Podeli:

Nakon što je zauzela pozu za kamere na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala, Kristen Stjuart je napravila totalno neočekivan potez. Glumica je odbacila svoje luksuzne crne Kristijan Labutin salonke i nastavila je da hoda bosih nogu.

Foto: Getty

Stjuartova, koja je prisustvovala premijeri filma "BlackKkKlansman", želela je na ovaj način da protestuje protiv pravila festivala na osnovu kojih ženama nije dozvoljeno da se na crvenom tepihu pojave u ravnoj obući.

Foto: Getty

"Stvari moraju odmah da se promene", kazala je prošle godine Kristen na diskusiji za otvorenim stolom, piše "Meri Kler".

Foto: Getty

Podsećamo, 2015. godine je grupi sredovečnih žena zabranjen ulaz na prikazivanje filma 'Carol' jer su došle u ravnim cipelama, a predstavnici festivala su ovo pravilo nazvali običnom glasinom, odbijajući da priznaju incident.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.