Aktuelno

Bez botoksa i filera: Bivša manekenka u 64. godini očarala izgledom

Nekadašnja manekenka Kristi Brinkli pojavila se na premijeri filma "Book Club" i svojim izgledom još jednom dokazala da godine nisu prepreka za seksepil.

Četvrtak, 17.05.2018.

13:00

Izvor: B92

Bez botoksa i filera: Bivša manekenka u 64. godini očarala izgledom
Foto: Getty

Podeli:

Nakon više od trideset godina kada je bila na vrhuncu popularnosti, Kristi Brinkli i dalje "zadaje bol u glavi" kada se pojavi pred kamerama.

Lepotica, za koju kažu da izgleda kao da ne stari, u 64. godini uspela je da osvoji crveni tepih i da izazove divljenje svih prisutnih gostiju.

Foto: Getty

Atraktivna plavuša je za ovu priluku izabrala da nosi usku bordo haljinu, a perfektan kroj i dužina otkrili su njene izvajane noge i oblikovani struk, na kome bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice.

Foto: Getty

Ranije ove godine, na pitanje kako je uspela da očuva svoj mladolik izgled, Kristi je svu zaslugu dala veganskoj ishrani, kardio vežbama i praktikovanju joge.

Pritom, ona insistira na tome da je u potpunosti prirodna, te da ništa nije radila na svom licu i telu. Priznala je da je koristila botoks samo jednom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.