Aktuelno

Više ne liči na sebe: Jedna od najlepših žena sveta se "zbabila“?

Prelepa ruska manekenka Irina Šajk pojavila se na jednom elitnom modnom događaju koji je organizovao magazin "Vog", a njeno izdanje poprilično je iznenadilo mnoge. Nekadašnji vreli seksepil zamenila je mnogo skromnijim izgledom.

Subota, 21.07.2018.

19:54

Izvor: Super žena

Više ne liči na sebe: Jedna od najlepših žena sveta se
Foto: Getty images

Podeli:

Supermodel Irina Šajk pre nešto više od godinu dana je postala majka devojčice Lee, a ona i suprug Bredli Kuper su se posvetili porodičnom životu te nismo imali priliku često da ih viđamo u javnosti.

Taman kada smo se zaželeli lepe manekenke Irina se pojavila na žurci španskog izdanja "Voga" ali, sudeći po komentarima, ovog puta nije pokupila najbolje ocene za izgled.

*ALT

Iako je Ruskinja zadržala savršen izgled, njen modni stil zajedno sa frizurom su nekako bili promašeni. Ljubičasta haljina je zbog kroja, zatvorenog izreza i gomlemih rukava okarakterisana kao kreacija koju bi pre obukla neka gospođa u godinama. Irina je takođe promenila i stil frizure, te je dugu zaglađenu kosu zamenila jednostavnom punđom sa šiškama.

Nakon što su se fotograije pojavile u medijima, na društvenim mrežama su se smenjivali komentari, a većina muškaraca se složila da se Irina ovo veče baš zbabila. Ujedno su je posavetovali da se što pre vrati seksi izgledu po kome je do nedavno bila prepoznatljvia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.