Aktuelno

Ronaldo može da se ponosi: Georgina obara s nogu u potpuno prozirnoj haljini

Georgina Rodrigez dobila je na društvenim mrežama nezvaničnu titulu najlepše, ali i najbolje stilizovane dame na filmskom festivalu koji se trenutno održava u Veneciji.

Petak, 31.08.2018.

13:41

Izvor: Super žena

Ronaldo može da se ponosi: Georgina obara s nogu u potpuno prozirnoj haljini
Foto: Gettyimages

Podeli:

Prelepa devojka fudbalera Kristijana Ronalda, 24-godišnja Georgina Rodrigez, doslovno je zablistala na ovogodišnjem crvenom tepihu 75. filmskog festivala u Veneciji.

Egzotična brineta, poznata po svom čokoladnom telu i zanosnim oblinama, pokazala je sve svoje adute u crnoj čipkanoj kreaciji.

*ALT

Neobična haljina, koja je izrađena iz jednodelnog bodija, nalik kupaćem kostimu, i prozirnog materijala od čipke koji prekriva grudi i struk i pada sve do poda, bio je pravi izbor za Georginu.

Poznata kao zaljubljenica u fitnes i zdravu ishranu, Ronaldova izabranica je pokazala svoje zategnute mišiće na nogama, izvajane ruke i negovan dekolte.

*ALT

Pogled na njeno telo zadavao je muke mnogim muškarcima, a zahvaljujući seksepilnom izgledu dobila je na internetu nezvaničnu titulu najlepše ali i najbolje odevene dame sa ovogodišnjeg filmskog festivala.

Pogledajte fotografije i javite nam kako vam se sviđa njen izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.