Aktuelno

Sofija Vergara i njen 26-godišnji sin izgledaju kao vršnjaci

Sin najplaćenije televizijske glumice krenuo je majčinim stopama.Manolo Gonzalez Vergara zvezda je serije "Gilti parti" (Guilty Party) koja je ove nedelje u Holivudu proslavila lansiranje druge sezone, a mladi glumac na premijeru je stigao u pratnji svoje slavne majke Sofije.

Četvrtak, 04.10.2018.

18:05

Izvor: B92

Sofija Vergara i njen 26-godišnji sin izgledaju kao vršnjaci
Foto: Gettyimages

Podeli:

Zgodni 26-godišnjak slika je i prilika svoje majke, a iako je među njima razlika od 20 godina, kada stoje jedno pored drugog, izgledaju kao vršnjaci.

Osim izgleda i glumačkog talenta, Manolo je od Sofije, očigledno, nasledio i smisao za modu. On je na premijeru svoje serije došao u prilično ležernom izdanju u običnoj beloj majici, kožnoj jakni, crnim pantalonama i patikama.

Sofija nije htela da ga zaseni, pa je obukla crnu haljinu i neupadljive nud štikle, ali atraktivna Kolumbijka još je jednom potvrdila da uopšte ne treba mnogo da se trudi kako bi svi pogledi bili na njoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.