Aktuelno

Dua Lipa u minijaturnom kostimu zasenila sve FOTO

Pevačica Dua Lipa na ovogodišnjem Gremiju bila je nominovana za šest nagrada, a osvojila onu u kategoriji za najbolji pop vokalni album.

Ponedeljak, 15.03.2021.

11:45

Izvor: superžena

Dua Lipa u minijaturnom kostimu zasenila sve FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Engleskinja Dua Lipa (25) poreklom sa Kosova oduševila je nastupom uživo, pevala je hitove "Levitating" i "Don't Start Now", a svima je skrenula pažnju kostimom sa šljokicama.

Pevačica se na pozornici prvo pojavila u velikoj roze haljini, da bi kasnije nosila sako sa šljokicama, a za kraj je sačuvala dvodelni kostim koji sjaji i u njemu je ponosno pokazala savršenu figuru.

"Preplavljena sam emocijama. Ovakve stvari se dešavaju samo u ludim snovima. Nadam se da me niko neće probuditi sa rečima da je sada vreme za školu", rekla je Dua Lipa nakon što je saznala da ima šest nominacija za muzičku nagradu.

*ALT

Pevačica je već osvajala Gremije 2019. godine. Tad je dobila nagradu za najbolje dens izvođenje za pesmu "Electricity", a proglašena je i za najboljeg novog izvođača.

"To priznanje stvarno me je ohrabrilo i poguralo da još predanije i bolje radim na svom novom, aktuelnom albumu "Future Nostalgia". Morala sam da dokažem da zaslužujem da budem ovde", rekla je tada Dua Lipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.