Aktuelno

Vruće scene sa Gremija zbog kojih se menjao kanal FOTO

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada održana je u Los Anđelesu i predstava je i oduševila ali i šokirala gledaoce.

Ponedeljak, 15.03.2021.

12:15

Izvor: B92

Vruće scene sa Gremija zbog kojih se menjao kanal FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pored toga što je voditelj Trevor Noa otvorio šou kontroverznim monologom tokom kojeg se našalio na račun kraljevske porodice, a Dua Lipa gledaoce oduševila nastupom, vrući nastupi "zapalili" su publiku.

Kardi Bi i čuvena reperka Megan imale su energičan nastup tokom kojeg je zabeleženo više provokativnih poza.

*ALT

Kontroverzna pesma "Wap" u izvođenju američkih reperki ne prestaje da deli javnost još od objavljivanja prošle godine. Eksplicitni stihovi i prenaglašena seksualnost neke je oduševila, a neke zgrozila pa ne čudi što se i dan posle dodele Gremi nagrada priča o ovom, prvom uživo izvođenju singla.

Sama Kardi Bi izjavila je da je "pesma gadna" a Megan je dežurnim kritičarima poručila da je ne moraju ni slušati ako im se pesma ne sviđa.

Pomenutu pesmu kritikovao je i Snup Dog rečima "Dajte nam da o nečemu i maštamo, ne morate nam sve pokazati. Dajte nam malo privatnosti i intimnosti. Devojke su stvarno hrabre!"

Britanski pevač Hari Stajls otvorio je ovogodišnju dodelu Gremi nagrada izvođenjem svog hita "Watermelon Sugar". Ipak, većina je bila opsednuta velikom, zelenom boom od perja koju je nosio oko vrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.