Aktuelno

Druženje sa mezimicom: Irina Šajk sa ćerkom šetala Njujorkom

Ruska manekenka Irina Šajk i njena ćerkica Lea De Sena su uslikane na ulicama Njujorka, kako uživaju u lepom vremenu, a neodoljiva devojčica nije prestala da nas oduševljava dečjom neposrednošću.

Ponedeljak, 19.04.2021.

07:45

Izvor: superžena

Druženje sa mezimicom: Irina Šajk sa ćerkom šetala Njujorkom
Foto: Profimedia

Podeli:

Vešti paparaci su nedavno fotografisali Irinu i Leu kako se šetaju ulicama Velike jabuke i izgledaju kao savršen modni tandem. Naime, prelepa mama belu majicu je uparila sa farmericama i patikama, a celu kombinaciju je zaokružila karo mantilom engleske kreatorke Vivijan Vestvud koji je podigao izgled na viši nivo.

Njena simpatična ćerka je kao prava damica išla sa mamom "rame uz rame" u stilozovanom nežnom kompletu. Ono što smo zapazili jeste da su naočare za sunce u njihovom slučaju obavezan modni detalj, koji je u potunosti odgovarao njihovim izborima.

*ALT

Iako strani mediji navode da je Ruskinja prezauzeta snimanjem reklama i modnih editorijala, vikend je posvetila svojoj ćerki, gde na osnovu fotografija možemo da zaključimo da se lepo provode.

Irina Šajk je ćerku Leu De Senu dobila u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom s kojim je bila četiri godine u vezi. Nakon šuškanja da je glumac imao aferu sa pevačicom Lejdi Gagom jedan od najlepših parova su raskinuli, ali su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare