Aktuelno

Hit snimak sa dodele Oskara - Glen Klouz tverkovala oko stola VIDEO

Iako ni ovog puta nije dobila Oskara, glumica je bila apsolutni hit večeri.

Ponedeljak, 26.04.2021.

09:48

Izvor: superžena

Hit snimak sa dodele Oskara - Glen Klouz tverkovala oko stola VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako je glumica Glen Klouz (74) tokom svog života imala osam nominacija za Oskara, nijednu statuu nije odnela kući. Ipak, uvek se radovala pobedama svojih kolega i pre svega dobro zabavljala.

Izuzetak nije napravila i na sinoćnoj 93. dodeli Oskara, kada je izvela čuveni ples i tako zabavila sve prisutne, kao i one koji su pratili ceremoniju preko malih ekrana.

Naime, zvanice su se između proglašenja pobednika, zabavljale raznim igrama, a jedna od njih je bila - pogodi pesmu. Voditeljka Lil Rel Hoveri je pitala prisutne da li je numera koju čuju dobila Oskara i mnoge zvanice nisu znale odgovor.

Pročitajte još:

Nikad kraći crveni tepih: Jednobojne i svetlucave haljine hit "Oskara"

Svi dobitnici Oskara: Mikelsen pobedio "Aidu", Entoni Hopkins opet najbolji

Oskar otišao u ruke kineske rediteljke - najbolji film "Zemlja nomada"Hale Beri sa dečkom na Oskaru FOTOKeri Maligan: Modna zvezda Oskara

Kada su pitali Glen, glumica je pogodila je da je u pitanju numera "Da Butt" grupe "Experience Unlimited" i zaigrala je ispred stola uz taktove pesme.
Vešto je pokazala kako tverkuje i nagrađena je gromoglasnim aplauzom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare