Aktuelno

Najgore obučeni na Oskaru

Najglamuroznije veče u godini je iza nas, a čiji se odevni izbori smatraju totalnim promašajem na crvenom tepihu?

Ponedeljak, 26.04.2021.

10:26

Izvor: superžena

Najgore obučeni na Oskaru
Foto: Profimedia

Podeli:

Na sinoćnoj 93. dodeli Oskara briljirale su mnoge zvezde, kao što su Riz Viterspun, Redžina King, Keri Maligen, ali bilo je onih koje su svojim kombinacijama predmet negativnih i oštrih kritika od strane modne javnosti.

Odsustvo elegancije i ukusa su obeležile ove tri kombinacije i možda u nekim drugim okolnostima bi mogle da prođu, ali ne i na prestižnoj ceremoniju kao što je dodela Oskara.

Na listi su se našle:

1. Lora Dern

Glumica je izabrala kreaciju Oskara de la Rente, koju stručna javnost opisuje kao krajnje čudnu. Gornji crni deo naglo prelazi u donji "paperijasti" deo, a američki mediji govore da liči na crno-belog labuda.

*ALT

2. Erika Rivinoja

Scenarista i producent Rivinoja se opredelila za dugu haljinu ciklama boje, neobične kragne. Ono o čemu svi pričaju jeste tašnica koja podseća na komad mesa.

*ALT

3. Andre Dej

Pevačica se pojavila u oskudnoj zlatnoj haljini Vere Vang. Zamerke koje je dobila tiču se toga da je haljina više namenjena za neki scenski nastup, a manje za ceremoniju kao što je Oskar.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare